- 1. מכינים את הרוטב: מאדים את החמאה, הג'ינג'ר, שיני השום, הצ'ילי וחצי כפית פלפל שחור כשתי דקות, תוך כדי ערבוב.
-
- 2. מוסיפים את היין, סויה וסוכר.
-
- 3. מצמצמים את כמות הנוזלים עד לחצי ומוסיפים בין חצי כפית לכפית מלח - לפי הצורך.
-
- 4. טועמים ומשלימים טעם לפי הצורך.
-
- 5. בקערה נפרדת מערבבים את הקורנפלור עם מעט מים.
-
- 6. מביאים את הרוטב לרתיחה ומוסיפים בהדרגה את בלילת הקורנפלור, עד להסמכה הרצויה.
-
- 7. ממליחים ומפלפלים את נתחי פילה הבקר וצולים בגריל במשך כדקה.
-
- 8. מוסיפים לגריל את כבד האווז ואת הפטריות משופדות על גבעולי רוזמרין.
-
- 9. ממשיכים בצלייה עד לדרגה הרצויה.
-
- 10. מרכיבים את המנה: מניחים 2 פרוסות פילה אחת על השנייה, מעליהן פרוסות כבד אווז.
-
- 11. משפדים את שלושת הפרוסות בשיפוד הרוזמרין.
-
- 12. יוצקים מעל את רוטב המרסלה ומגישים לצד פירה תפוחי אדמה או פירה בטטה.
-
- חומרים ל-4 מנות