וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פטה כבדים של "דוקסה"

לתבנית של 1.6 ליטר.

מתכון מאת: mouse.co.il

כוס יין  - תערוכת יינות ישראל. מערכת וואלה
כוס יין - תערוכת יינות ישראל

מצרכים למתכון

  • 450 גרם חמאה רכה
  • 300 גרם כבד אווז
  • 300 גרם כבד עוף מנוקה
  • 5 ביצים
  • זר טימין
  • 4 בצלי שאלוט
  • 1/2 כוס יין מדרה
  • 1/2 כוס ברנדי
  • קורט מלח
  • קורט פלפל
  • קורט סוכר
  • קורט אגוז מוסקט מגורר

אופן ההכנה

  • 1. מניחים את החמאה, האווז והעוף על השיש בטמפרטורת החדר למשך שעתיים.
  • 2. מבשלים את בצלי השאלוט עם היין, הברנדי והטימין, עד שכל הנוזלים מתאדים.
  • 3. מכניסים למעבד מזון את השאלוט, הכבדים, החמאה, הביצים, התבלינים והסוכר, וטוחנים היטב.
  • 4. מסננים מנוזלים עודפים, ויוצקים את העיסה לתבנית.
  • 5. מכסים בנייר פרגמנט (למניעת הידבקות לנייר הכסף), עוטפים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 100 מעלות, למשך 90 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully