פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      מטבל סלמון מעושן וגבינת עיזים

      מטבל סלמון מעושן וגבינת עיזים- מתכון של השף ירון קסטנבוים מ'פוד ארט' למטבל לחטיף 'דורריטוס'

      4 מדרגים / 3.43 כוכבים

      מטבל סלמון מעושן וגבינת עיזים (עילית אזולאי) (יח
      מטבל סלמון מעושן וגבינת עיזים (עילית אזולאי) (יח"צ)

      מצרכים

      • 1 גליל גבינת עיזים פרומעז
      • 100 גר' סלמון מעושן
      • 1 כוס שמנת מתוקה
      • 1 כפית שמיר קצוץ
      • 1 כף עירית קצוצה
      • 1 כף מיץ לימון טרי
      • מלח ופלפל שחור גרוס

      אופן ההכנה

      • 1. שמים את כל החומרים, למעט מלח ופלפל שחור גרוס, במעבד מזון עם להב מתכת וטוחנים למחית חלקה. אפשר להוסיף עוד מעט שמנת אם המרקם אינו רך מספיק.
      • 2. מעבירים לקערה, מתבלים במלח ופלפל ומגישים לצד דוריטוס גריל.

      עוד מתכוני רטבים ומטבלים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -