וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מטבל סלמון מעושן וגבינת עיזים

מטבל סלמון מעושן וגבינת עיזים- מתכון של השף ירון קסטנבוים מ'פוד ארט' למטבל לחטיף 'דורריטוס'

מתכון מאת: מערכת וואלה

מטבל סלמון מעושן וגבינת עיזים (עילית אזולאי).
מטבל סלמון מעושן וגבינת עיזים (עילית אזולאי)

מצרכים למתכון

  • 1 גליל גבינת עיזים פרומעז
  • 100 גר' סלמון מעושן
  • 1 כוס שמנת מתוקה
  • 1 כפית שמיר קצוץ
  • 1 כף עירית קצוצה
  • 1 כף מיץ לימון טרי
  • מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  • 1. שמים את כל החומרים, למעט מלח ופלפל שחור גרוס, במעבד מזון עם להב מתכת וטוחנים למחית חלקה. אפשר להוסיף עוד מעט שמנת אם המרקם אינו רך מספיק.
  • 2. מעבירים לקערה, מתבלים במלח ופלפל ומגישים לצד דוריטוס גריל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully