סלסת עגבניות ירוקות ומלפפונים
מתכון של השף ירון קסטנבוים מ'פוד ארט' למטבל לחטיף 'דורריטוס'
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 4 עגבניות ירוקות קצוצות קטן (עם גרעינים וקליפה)
- 1 מלפפון קטן קצוץ עם קליפה
- 1 שן שום קצוצה דק
- 1 בצל שאלוט קלוף וקצוץ קטן
- 1 צ'ילי אדום טרי חריף קצוץ קטן
- 3 כפות ג'ינג'ר כבוש קצוץ קטן
- 2-3 כפות רוטב דגים (Nam Pla) (להשיג בחנויות אסיאתיות או רוטב סויה רגיל)
- 2 כפות חומץ אורז
- ½ מיץ מלימון טרי
- 1 כפית סוכר
- 2 כפות עלי כוסברה קצוצים
- קמצוץ מלח (או לפי הטעם)
אופן ההכנה
- שמים את כל החומרים בקערות נירוסטה, מערבבים, מתבלים במעט מלח או לפי הטעם.