פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      חזרת של שי-לי ליפא

      "לחזרת תוצרת בית אין מתחרים: היא חריפה ונשכנית כמו שחזרת צריכה להיות. אין צורך לסבול ולגרר את השורש בפומפייה - מעבד המזון עושה עבודה נהדרת"

      11 מדרגים / 2.5 כוכבים

      חזרת ביתית מושלמת
      חזרת ביתית מושלמת

      מצרכים

        • ל-2 כוסות חזרת:

        • 1 סלק בינוני עם הקליפה
        • 200 גרםשורש חזרת קלוף וחתוך לקוביות (משקל נקי לאחר קילוף)
        • ⅓ כוסמים
        • 2 כפותחומץ טבעי 5%
        • 2 כפותמיץ לימון
        • 1 כפיתסוכר גדושה
        • 1 כפיתמלח שטוחה

      אופן ההכנה

        איך מכינים חזרת של שי-לי ליפא?

      • מניחים את הסלק בקלחת או בסיר קטן, מכסים במים בגובה 2 ס"מ מעליו ומביאים לרתיחה. מבשלים כ-30 דקות עד שהסלק רך אך עדיין מוצק, במרקם אל-דנטה.
      • קולפים את הסלק וחותכים לקוביות.
      • מרסקים במעבד מזון את החזרת. מוסיפים את הסלק ואת שאר החומרים. מעבדים עד לקבלת ממרח במרקם גס. אם התערובת פירורית מדי, מוסיפים עוד כף-שתיים של מים.
      • שומרים בצנצנת אטומה במקרר עד שבוע.

      עוד מתכוני ירקות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -