פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלט אטריות אורז וירוקים

      סלט אטריות אורז עם עלים ירוקים ורוטב ויניגרט סודי המשלב בין המיסו האסיאתי לתבלין הדואה המצרי ולסיום פריך ורענן ברוקלי טרי מגורר ואגוזי קשיו קלויים

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      סלט אטריות אורז עם ויניגר מיסו ודואה של יוסי שטרית, עבור סוגת (נמרוד סונדרס , יחצ)
      סלט אטריות אורז עם ויניגר מיסו ודואה של יוסי שטרית, עבור סוגת (נמרוד סונדרס , יחצ)

      מצרכים

      • 100 גרם אטריות אורז
      • חופן עלי נענע טריים
      • חופן עלי כוסברה טריים
      • לויניגרט מיסו ודואה:
      • 2 שיני שום
      • 2 לימונים סחוטים למיץ
      • 3 כפות מיסו כהה
      • 1/2 כפית מלח
      • 3 כפות שמן שומשום
      • 2 כפות דואה (להשיג בחניות תבלינים או לטחון שומשום, כמון וכוסברה ביחס שווה)
      • 1 כוס שמן קנולה
      • 1/2 כוס מים
      • 1 כף סוכר חום
      • להגשה:
      • 1 ברוקלי טרי
      • חופן אגוזי קשיו קלויים

      אופן ההכנה

      • 1. מכינים את רוטב הויניגרט על ידי טחינת כל המרכיבים יחד במעבד מזון (או בטריפה ידנית).
      • 2. חולטים את אטריות האורז כ-4 דקות במים רותחים, מסננים מיד ושוטפים במים קרים.
      • 3. מערבבים את האטריות עם עלי הענע, הכוסברה והוניגרט. אם צריך מוסיפים מעט מלח. ומניחים בקערת הגשה עמוקה לסלט.
      • 4. לסיום ולהשלמת המרקמים מגרדים בעזרת פומפייה ברוקולי טרי ואת אגוזי הקשיו.

      עוד מתכוני סלטים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -