מתכונים חמים

חרוסת של שי-לי ליפא

מילה משי-לי "זוהי החרוסת הכי טעימה בעולם, בזכות קליפת התפוז והמינון המדויק של המרכיבים"

מתכון מאת: שי- לי ליפא ,מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קלי קלות

חרוסת של שי-לי ליפא (צילום: דניאל לילה, סטיילינג: עמית פרבר)

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-3 כוסות חרוסת:

    • ½ כוסצימוקים כהים (65 גרם)
    • ½ כוסיין קידוש מתוק (120 מ"ל)
    • 1 כוסשקדים מולבנים שלמים (100 גרם)
    • 1 כוסאגוזי מלך (100 גרם)
    • 10 תמרים מיובשים מזן מג'הול, מגולענים
    • 2 תפוחים בינוניים, קלופים וחתוכים לקוביות
    • תפוז רק הקליפה, מגוררת דק
    • ¼ כוסמיץ תפוזים
    • 1 כפיתקינמון טחון

אופן ההכנה

איך מכינים חרוסת של שי-לי ליפא?

  • 1משרים את הצימוקים ביין כשעה.
  • 2מרסקים בפולסים במעבד מזון את כל החומרים, כולל הצימוקים והיין, עד לקבלת תערובת במרקם גס.
  • 3שומרים בכלי אטום במקרר עד יומיים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/הלתנאי שימוש
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully