וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חרוסת של שי-לי ליפא

מילה משי-לי "זוהי החרוסת הכי טעימה בעולם, בזכות קליפת התפוז והמינון המדויק של המרכיבים"

מתכון מאת: שי- לי ליפא

חרוסת. צילום: דניאל לילה, סטיילינג: עמית פרבר,
חרוסת של שי-לי ליפא/צילום: דניאל לילה, סטיילינג: עמית פרבר

מצרכים למתכון

  • ל-3 כוסות חרוסת:

    • ½כוסצימוקים כהים (65 גרם)
    • ½כוסיין קידוש מתוק (120 מ"ל)
    • 1כוסשקדים מולבנים שלמים (100 גרם)
    • 1כוסאגוזי מלך (100 גרם)
    • 10תמרים מיובשים מזן מג'הול, מגולענים
    • 2תפוחים בינוניים, קלופים וחתוכים לקוביות
    • תפוז רק הקליפה, מגוררת דק
    • ¼כוסמיץ תפוזים
    • 1כפיתקינמון טחון

אופן ההכנה

איך מכינים חרוסת של שי-לי ליפא?

  • 1
    משרים את הצימוקים ביין כשעה.
  • 2
    מרסקים בפולסים במעבד מזון את כל החומרים, כולל הצימוקים והיין, עד לקבלת תערובת במרקם גס.
  • 3
    שומרים בכלי אטום במקרר עד יומיים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully