פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      חרוסת של שי-לי ליפא

      מילה משי-לי "זוהי החרוסת הכי טעימה בעולם, בזכות קליפת התפוז והמינון המדויק של המרכיבים"

      16 מדרגים / 3.07 כוכבים

      חרוסת של שי-לי ליפא (צילום: דניאל לילה, סטיילינג: עמית פרבר)
      חרוסת של שי-לי ליפא (צילום: דניאל לילה, סטיילינג: עמית פרבר)

      מצרכים

        • ל-3 כוסות חרוסת:

        • ½ כוסצימוקים כהים (65 גרם)
        • ½ כוסיין קידוש מתוק (120 מ"ל)
        • 1 כוסשקדים מולבנים שלמים (100 גרם)
        • 1 כוסאגוזי מלך (100 גרם)
        • 10 תמרים מיובשים מזן מג'הול, מגולענים
        • 2 תפוחים בינוניים, קלופים וחתוכים לקוביות
        • תפוז רק הקליפה, מגוררת דק
        • ¼ כוסמיץ תפוזים
        • 1 כפיתקינמון טחון

      אופן ההכנה

        איך מכינים חרוסת של שי-לי ליפא?

      • משרים את הצימוקים ביין כשעה.
      • מרסקים בפולסים במעבד מזון את כל החומרים, כולל הצימוקים והיין, עד לקבלת תערובת במרקם גס.
      • שומרים בכלי אטום במקרר עד יומיים.

      עוד מתכוני סלטים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -