חרוסת של שי-לי ליפא
מילה משי-לי "זוהי החרוסת הכי טעימה בעולם, בזכות קליפת התפוז והמינון המדויק של המרכיבים"
מצרכים
ל-3 כוסות חרוסת:
- ½ כוסצימוקים כהים (65 גרם)
- ½ כוסיין קידוש מתוק (120 מ"ל)
- 1 כוסשקדים מולבנים שלמים (100 גרם)
- 1 כוסאגוזי מלך (100 גרם)
- 10 תמרים מיובשים מזן מג'הול, מגולענים
- 2 תפוחים בינוניים, קלופים וחתוכים לקוביות
- תפוז רק הקליפה, מגוררת דק
- ¼ כוסמיץ תפוזים
- 1 כפיתקינמון טחון
- לטבלת המרות לחצו כאן >
אופן ההכנה
איך מכינים חרוסת של שי-לי ליפא?
- 1משרים את הצימוקים ביין כשעה.
- 2מרסקים בפולסים במעבד מזון את כל החומרים, כולל הצימוקים והיין, עד לקבלת תערובת במרקם גס.
- 3שומרים בכלי אטום במקרר עד יומיים.