- 1. מכינים את הסלט: בקערת הכנה - מערבבים את עלי הארוגולה, פרוסות הבצל הירוק, רצועות הגזר, התמרים ושמיניות האפרסמון.
-
- 2. מכינים רוטב ממיץ התפוז, שמן הזית, החומץ הבלסמי והמלח והפלפל, מערבבים עם חומרי הסלט סמוך להגשת המנה.
-
- 3. מכינים את הסופלה: מחממים בסיר את החלב, חמאה, מלח וסוכר, מביאים לרתיחה. כשרותח, מוסיפים בהדרגה את הקמח, מערבבים עם כף עץ עד שהעיסה נפרדת מהדופן של הסיר.
-
- 4. מורידים מהאש ומוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה תוך כדי ערבוב.
-
- 5. מוסיפים את הגבינה והאגוזים ומערבבים. ניתן להוסיף עוד גבינה אם רוצים לחזק את טעם הגבינה.
-
- 6. מחממים בסיר קטן את השמן לטמפרטורה גבוהה מאד. בעזרת 2 כפיות יוצרים מהעיסה עיגולים קטנים, מטגנים עד הזהבה ומגישים על הסלט.