חליק- חרוסת בבלית וחסה

מתכון של השף יוסי בסון ממסעדת אקליפטוס בירושלים

מתכון מאת: משה בסון, מערכת וואלה!
שבעת המינים במסעדת אקליפטוס. נמרוד סונדרס
שבעת המינים במסעדת אקליפטוס

מצרכים

  • 16 עלי לבבות חסה שטופים ויבשים
  • 200 גרם אגוזי מלך קלויים וקצוצים דק עם סכין – לא בבלנדר!
  • צנצנת סילאן משובח

אופן ההכנה

  • 1. מחלקים את הסילאן לקעריות אישיות.
  • 2. מפזרים בנדיבות אגוזי מלך קצוצים מעל הסילאן, ומניחים על צלחת עם שני עלי חסה לסועד. טובלים ואוכלים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully