צלעות טלה ופירות יבשים במילוי חרוסת

מתכון מאת: אביב משה, מערכת וואלה!
צלעות טלה ופירות יבשים במילוי חרוסת. נמרוד סונדרס
צלעות טלה ופירות יבשים במילוי חרוסת

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • 8 צלעות טלה
  • 5 משמשים יבשים מגולענים
  • 5 תאנים יבשות
  • 5 שזיפים מגולענים
  • מלח
  • פלפל
  • שמן זית
  • 1/2 ליטר ציר ירקות
  • לחרוסת:
  • 200 גרם בשר טלה טחון
  • 1/2 כוס שקדים
  • 1/2 כוס אגוזי מלך
  • 1/4 כוס בוטנים
  • 3 כפות שומשום
  • 1/2 כוס שמן זית
  • כפית קינמון

אופן ההכנה

  • 1. במעבד מזון טוחנים את כל חומרי החרוסת.
  • 2. ממלאים את הפירות יבשים בחרוסת , מניחים בסיר רחב ומוסיפים את ציר הירקות. מבשלים כ-20 דקות.
  • 3. מושחים את הצלעות בשמן זית וצולים במחבת חמה כ-2 דקות מכל צד. מוציאים ומתבלים במלח ופלפל.
  • 4. מסדרים את הצלעות במרכז צלחת ומסביב את הפירות היבשים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully