- 1. בסיר קטן מביאים את המים החמאה והמלח לרתיחה. מנמיכים ומחכים שהחמאה תימס.
-
- 2. מוסיפים את הקמח ומתחילים לבחוש בעזרת כף עץ במרץ, הבצק מתחיל להתנתק מדפנות הסיר. ממשיכים תוך בחישה עוד כדקה.
-
- 3. מעבירים את הבצק למיקסר המצויד ב"גיטרה" (לא מקצף ולא וו לישה), ומתחילים להפעיל, מעבדים במשך כ-2 דקות עד שרואים פחות ופחות אדים, מוסיפים תוך כדי עבודה ביצה אחת ומעבדים עד שהיא מתאחדת, מוסיפים גם את השנייה עד שמגיעים לטקסטורה של משחה, ללא גבשושיות.
-
- 4. מוסיפים את הגבינה המגורדת וגבינת העיזים וממשיכים לבחוש כ-1/2 דקה עד שמתאחד.
-
- 5. בעזרת 2 כפיות מניחים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה או סילפט, כמות של כפית אחת במרווחים של 3 ס"מ. באצבע טבולה בחלב משטיחים את כל הצ'ופציקים הקופצים, מאד בעדינות. מפזרים מעל מעט גבינת פרמזן מגורדת.
-
- 6. מחממים תנור ל-200 מעלות, מכניסים את התבנית ואופים 20-30 דקות, עד שהצבע זהוב כהה. לא פותחים את דלת התנור בזמן האפייה, מותר רק להציץ מבחוץ. אחרי 20 דקות ניתן לפתוח ולבדוק.
-
- 7. ניתן לאכול חם או קר.