פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      בורקס עלים אורניות וקשקבל

      אחרי כמות גשמים משמעותית והתחממות במזג האוויר, האורניות ממלאות את היערות. השף עמוס שיאון מ"הלנה בנמל" מלקט פטריות ומכין איתן בורקס בלתי נשכח.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מתכוני אורניות בהלנה בנמל (נמרוד סונדרס)
      מתכוני אורניות בהלנה בנמל (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • ל-10 יחידות:
      • 1/2 חבילה בצק עלים על בסיס חמאה
      • 3 אורניות גדולות
      • שן שום פרוסה
      • מעט אגוז מוסקט
      • כף שמן זית
      • מלח
      • פלפל שחור
      • בצל סגול פרוס דק
      • 100 גרם גבינת קשקבל מגורדת

      אופן ההכנה

      • 1. למילוי: מאדים את את הבצל השום והאורניות בשמן זית.
      • 2. מוסיפים את התבלינים. מאדים עד לריכוך האורניות.
      • 3. מקררים מעט ומוסיפים את הגבינה.
      • 4. קורצים עיגולים מהבצק המרודד ומניחים כף מן המילוי על כל עיגול. מקפלים לחצי סהר וסוגרים את הקצוות בעזרת מזלג.
      • 5. מברישים בביצה טרופה. אופים בתנור ב-180 מעלות כ-25 דקות.
      • 6. מוציאים ואוכלים חם.

      עוד מתכוני ממולאים וכבושים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -