פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פריטטת אורניות ותפוחי אדמה

      אחרי כמות גשמים משמעותית והתחממות במזג האוויר, האורניות ממלאות את היערות. השף עמוס שיאון מהלנה בנמל מלקט פטריות ומכין פריטטה חלומית.

      2 מדרגים / 3 כוכבים

      מתכוני אורניות בהלנה בנמל (נמרוד סונדרס)
      מתכוני אורניות בהלנה בנמל (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • ל-2 מנות:
      • 3 ביצים
      • 40 גרם פרמזן מגורד
      • 100 מ"ל שמנת מתוקה (1/2 כוס)
      • 1 בצל פרוס דק
      • 1תפוח אדמה פרוס
      • חופן טימין
      • 3 אורניות פרוסות עבה יחסית
      • כף חמאה
      • מלח
      • פלפל לבן

      אופן ההכנה

      • 1. בבלנדר מקציפים את הביצים הפרמזן והשמנת.
      • 2. במחבת מטגנים את הבצל, תפוח האדמה והאורניות עד לריכוך. מוסיפים את הטימין והפלפל הלבן.
      • 3. ומוסיפים את תערובת הביצים. מערבבים היטב.
      • 4. כאשר רוב הפריטטה יציבה מכניסים לתנור עם חום עליון של 180 מעלות (כמה שיותר קרוב לגוף החימום) לכ-3 דקות אחרונות.
      • 5. מגישים חם.

      עוד מתכוני פשטידות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -