פריטטת אורניות ותפוחי אדמה

אחרי כמות גשמים משמעותית והתחממות במזג האוויר, האורניות ממלאות את היערות. השף עמוס שיאון מהלנה בנמל מלקט פטריות ומכין פריטטה חלומית.

מתכון מאת: עמוס שיאון, מערכת וואלה!
מתכוני אורניות בהלנה בנמל. נמרוד סונדרס
מתכוני אורניות בהלנה בנמל

מצרכים

  • ל-2 מנות:
  • 3 ביצים
  • 40 גרם פרמזן מגורד
  • 100 מ"ל שמנת מתוקה (1/2 כוס)
  • 1 בצל פרוס דק
  • 1תפוח אדמה פרוס
  • חופן טימין
  • 3 אורניות פרוסות עבה יחסית
  • כף חמאה
  • מלח
  • פלפל לבן

אופן ההכנה

  • 1. בבלנדר מקציפים את הביצים הפרמזן והשמנת.
  • 2. במחבת מטגנים את הבצל, תפוח האדמה והאורניות עד לריכוך. מוסיפים את הטימין והפלפל הלבן.
  • 3. ומוסיפים את תערובת הביצים. מערבבים היטב.
  • 4. כאשר רוב הפריטטה יציבה מכניסים לתנור עם חום עליון של 180 מעלות (כמה שיותר קרוב לגוף החימום) לכ-3 דקות אחרונות.
  • 5. מגישים חם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully