פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      לביבות תרד ובטטה אפויות

      לא רק לחנוכה: מתכון ללביבות בטטה עם תרד, בולגרית וקשקבל

      7 מדרגים / 3.15 כוכבים

      לביבות בטטה ותרד אפויות של רות אוליבר (יח
      לביבות בטטה ותרד אפויות של רות אוליבר (יח"צ , דרור עינב)

      מצרכים

      • עבור 14-16 לביבות
      • 1 בטטה בינונית גדולה מגוררת דק וסחוטה מנוזלים
      • 1 בצל מגורר על גס וסחוט מנוזלים
      • 200 גרם עלי בייבי תרד
      • 100 גרם גבינה בולגרית
      • 50 גרם גבינת קשקבל מגורדת
      • מלח
      • פלפל שחור
      • 2 ביצים
      • 3 כפות פירורי לחם
      • ספרי שמן
      • להגשה:
      • שמנת חמוצה

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות ובינתיים מאדים את התרד על מחבת יבשה עד שהנפח מתכווץ. נפטרים מכמה שיותר נוזלים, קוצצים ומעבירים לקערה.
      • 2. מוסיפים לקערת התרד את יתרת החומרים ומערבבים לתערובת אחידה.
      • 3. מרפדים תבנית שטוחה בנייר אפיה ומתיזים מעט ספרי שמן. מכינים מהתערובת לביבות ומסדרים במרווחים על גבי נייר האפייה.
      • 4. אופים כ-30 דקות עד שהן פריכות וזהובות.

      עוד מתכוני פשטידות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -