מתכונים חמים

לביבות תרד ובטטה אפויות

לא רק לחנוכה: מתכון ללביבות בטטה עם תרד, בולגרית וקשקבל

מתכון מאת: רות אוליבר, מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

לביבות בטטה ותרד אפויות של רות אוליבר

מחשבון המרות

מצרכים

  • עבור 14-16 לביבות
  • 1 בטטה בינונית גדולה מגוררת דק וסחוטה מנוזלים
  • 1 בצל מגורר על גס וסחוט מנוזלים
  • 200 גרם עלי בייבי תרד
  • 100 גרם גבינה בולגרית
  • 50 גרם גבינת קשקבל מגורדת
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 2 ביצים
  • 3 כפות פירורי לחם
  • ספרי שמן
  • להגשה:
  • שמנת חמוצה
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות ובינתיים מאדים את התרד על מחבת יבשה עד שהנפח מתכווץ. נפטרים מכמה שיותר נוזלים, קוצצים ומעבירים לקערה.
  • 2. מוסיפים לקערת התרד את יתרת החומרים ומערבבים לתערובת אחידה.
  • 3. מרפדים תבנית שטוחה בנייר אפיה ומתיזים מעט ספרי שמן. מכינים מהתערובת לביבות ומסדרים במרווחים על גבי נייר האפייה.
  • 4. אופים כ-30 דקות עד שהן פריכות וזהובות.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully