וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לביבות תרד ובטטה אפויות

לא רק לחנוכה: מתכון ללביבות בטטה עם תרד, בולגרית וקשקבל

מתכון מאת: רות אוליבר, מערכת וואלה

לביבות בטטה ותרד אפויות של רות אוליבר. דרור עינב,
לביבות בטטה ותרד אפויות של רות אוליבר/דרור עינב

מצרכים למתכון

  • עבור 14-16 לביבות
  • 1 בטטה בינונית גדולה מגוררת דק וסחוטה מנוזלים
  • 1 בצל מגורר על גס וסחוט מנוזלים
  • 200 גרם עלי בייבי תרד
  • 100 גרם גבינה בולגרית
  • 50 גרם גבינת קשקבל מגורדת
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 2 ביצים
  • 3 כפות פירורי לחם
  • ספרי שמן
  • להגשה:
  • שמנת חמוצה

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות ובינתיים מאדים את התרד על מחבת יבשה עד שהנפח מתכווץ. נפטרים מכמה שיותר נוזלים, קוצצים ומעבירים לקערה.
  • 2. מוסיפים לקערת התרד את יתרת החומרים ומערבבים לתערובת אחידה.
  • 3. מרפדים תבנית שטוחה בנייר אפיה ומתיזים מעט ספרי שמן. מכינים מהתערובת לביבות ומסדרים במרווחים על גבי נייר האפייה.
  • 4. אופים כ-30 דקות עד שהן פריכות וזהובות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully