- 1. שופכים 2/3 מהכוס לתוך קערת המיקסר עם להב לישה. מוסיפים מלח.
-
- 2. שופכים פנימה את הביצים ואת שמן הזית, ומתחילים לערבב במהירות איטית. הבצק צריך להיות רטוב יחסית.
-
- 3. מוסיפים בהדרגה את הקמח שנותר, עד שנראה שהבצק עומד להתפורר.
-
- 4. בנקודה זו נותנים למיקסר לעבוד כשבע דקות.
-
- 5. יוצרים מהבצק כדור, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר.
-
- 6. אחרי מנוחה של שעה לפחות במקרר, מרדדים את הבצק במכונת פסטה לעובי 6.
-
- 7. מבשלים את הפסטה בישול קצר לדרגת אל דנטה.
-
- 8. ממיסים חמאה במחבת גדולה ומוסיפים תפוח אדמה ושום
- כאשר אלו הופכים שקופים מוסיפים את האורניות ומטגנים כ2 דקות. מוסיפים טימין ומלח.
-
- 9. מוסיפים את הפסטה המבושלת למחבת ומקפיצים עד שהרוטב עוטף את כל הפסטה. מגישים.