- 1. מחממים במחבת גדולה שמן זית וצורבים את השום הכתוש והארטישוק עד להזהבה.
- 2. יוצקים למחבת את היין ומצמצמים אותו מספר דקות.
- 3. מוסיפים את העגבניות המיובשות ופרחי הברוקולי ומבשלים 3-4 דקות נוספות.
- 4. יוצקים את מיץ הלימון, מוסיפים את גרדת הלימון והפלפל הגרוס ומביאים לרתיחה.
- 5. ברגע שהנוזל רותח מוסיפים את קוביות החמאה עד שמתקבל רוטב סמיך.
- 6. במקביל מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן בסיר עם מים רותחים ומעט מלח. מסננים ומוסיפים את הפסטה המוכנה לרוטב הלימון ומערבבים היטב.
- 7. מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה והצנוברים הקלויים ומערבבים.
- 8. מחלקים מהפסטה לצלחות הגשה, ומקשטים בפרמזן.