מתכונים חמים

לביבות פסטה מטוגנות עם רצועות זוקיני ופטה

לביבות קרנצ'יות עם זוקיני וגבינה

מתכון מאת: אורלי פלאי ברונשטיין, מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • דרגת קושי בינונית

לביבות פסטה וזוקיני (צילום: נמרוד סונדרס)

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-25-20 לביבות/מאפים:
  • 300 גרם אטריות פסטה רחבות (פפרדלה) מבושלות
  • 3 זוקיני פרוסים לרצועות ארוכות
  • 150 גרם פטה מפוררת
  • 2 ביצים
  • מלח ופלפל שחור גרוס
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • אופן ההכנה:
  • 1. מערבבים את החומרים בקערה.
  • 2. מחממים מחבת טפלון עם שמן זית ומטגנים לביבות מהתערובת. מניחים אותה תוך כדי סיבוב במזלג ליצירת ספירלה.
  • 3. לחילופין מחממים מראש תנור ל-180 מעלות. ממלאים בשקעים משומנים של תבנית מאפינס ואופים 25 דקות או עד להזהבה. מגישים חם.
  • גיוונים:
  • מוסיפים 50 גרם פרמזן או גבינה מגוררת אחרת.
  • מוסיפים לתערובת 3 כפות פירורי לחם לקבלת פריכות ממכרת.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully