לביבות פסטה מטוגנות עם רצועות זוקיני ופטה
לביבות קרנצ'יות עם זוקיני וגבינה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-25-20 לביבות/מאפים:
- 300 גרם אטריות פסטה רחבות (פפרדלה) מבושלות
- 3 זוקיני פרוסים לרצועות ארוכות
- 150 גרם פטה מפוררת
- 2 ביצים
- מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
- אופן ההכנה:
- 1. מערבבים את החומרים בקערה.
- 2. מחממים מחבת טפלון עם שמן זית ומטגנים לביבות מהתערובת. מניחים אותה תוך כדי סיבוב במזלג ליצירת ספירלה.
- 3. לחילופין מחממים מראש תנור ל-180 מעלות. ממלאים בשקעים משומנים של תבנית מאפינס ואופים 25 דקות או עד להזהבה. מגישים חם.
- גיוונים:
- מוסיפים 50 גרם פרמזן או גבינה מגוררת אחרת.
- מוסיפים לתערובת 3 כפות פירורי לחם לקבלת פריכות ממכרת.