וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לביבות פסטה מטוגנות עם רצועות זוקיני ופטה

לביבות קרנצ'יות עם זוקיני וגבינה

מתכון מאת: אורלי פלאי ברונשטיין, מערכת וואלה

לביבות פסטה וזוקיני. נמרוד סונדרס
לביבות פסטה וזוקיני

מצרכים למתכון

  • ל-25-20 לביבות/מאפים:
  • 300 גרם אטריות פסטה רחבות (פפרדלה) מבושלות
  • 3 זוקיני פרוסים לרצועות ארוכות
  • 150 גרם פטה מפוררת
  • 2 ביצים
  • מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  • אופן ההכנה:
  • 1. מערבבים את החומרים בקערה.
  • 2. מחממים מחבת טפלון עם שמן זית ומטגנים לביבות מהתערובת. מניחים אותה תוך כדי סיבוב במזלג ליצירת ספירלה.
  • 3. לחילופין מחממים מראש תנור ל-180 מעלות. ממלאים בשקעים משומנים של תבנית מאפינס ואופים 25 דקות או עד להזהבה. מגישים חם.
  • גיוונים:
  • מוסיפים 50 גרם פרמזן או גבינה מגוררת אחרת.
  • מוסיפים לתערובת 3 כפות פירורי לחם לקבלת פריכות ממכרת.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully