- 1. מפעילים את הקיטשן אייד על רמה אחת/ על משטח עבודה ידנית מכינים את הבצק: מתחילים עם הקמח, מוסיפים לאט את הביצים ושמן הזית ובסוף מוסיפים מעט מים לפי צורך. נותנים לבצק לנוח במקרר כשעה מכוסה.
-
- 2. חולטים מנגולד למשך חצי דקה במים רותחים, מעבירים למי קרח ומסננים היטב.
-
- 2. מכינים מילוי: מערבבים את המנגולד לאחר קיצוץ עם 3 כפות גדושות של גבינת ריקוטה, מעט חמוציות ללא סוכר, פיסטוק קצוץ ומלח.
-
- 3. פותחים את הפסטה במכונת פסטה עד רמה 6, קורצים עיגולים וממלאים במילוי. מקפלים פעמיים לצורה של טורטליני.
-
- 4. מכינים רוטב: בסיר עם מים רותחים מניחים טורטליני למשך 4 דקות, בזמן זה מטגנים במחבת עגבניות שרי חצויות, פטריות שיטאקי פרוסות, מעט שום קצוץ ומעט מרווה קצוצה.
-
- 5. מוסיפים חצי כוס יין לבן וכף חמאה ומים. לאחר הצמצום וכשהטורטליני מוכן יש להוסיף ברגע האחרון שעועית ירוקה, תרד וברוקולי לחצי דקה. מגישים עם פרמזן.