- 1. שמים את הקמח ומלח בקערת ערבוב רחבה, ויוצרים גומה במרכז.
-
- 2. מערבבים יחד חלב, ביצה ושמן, ויוצקים את התערובת בהדרגה למרכז הגומה, תוך ערבוב בעזרת מטרפה, עד שמתקבלת בלילה אחידה ונוזלית (ניתן להוסיף מעט חלב).
-
- 3. מחממים מחבת טפלון קטנה, משמנים במעט שמן קנולה בטעם חמאה.
-
- 4. יוצקים למרכז המחבת 80 מ"ל בלילה (כ-1/3 כוס). מסובבים את המחבת במעגלים, עד שהבלילה מתייצבת לקרפ דקיק. מחליקים את הקרפ לצלחת. ממשיכים כך עם שאר הבלילה.
-
- 5. הרכבה: מומלץ שהמילוי לא יהיה קר מדי בשלב המילוי. מניחים במרכז הקרפ כף מילוי, מקפלים סביב המילוי, לצורת ריבוע מהודק. ממשיכים כך עם שאר הקרפים.
-
- 6. מסדרים את הקרפים בתבנית אפייה שטוחה, מרופדת בנייר אפייה ומשומנת מעט בתרסיס שמן זית. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות, למשך כ-5 דקות.
-
- 7. מערבבים היטב את היוגורט ומניחים כף גדושה במרכז צלחת הגשה. מניחים קרפ על היוגורט ועורמים עליו קרפ נוסף, מעטרים באבקת סוכר ומעט דבש. ממשיכים כך עם שאר הקרפים ומגישים מיד.