קרפים במילוי פרג וגבינה

מתכון מאת: דנה מלמד, מערכת וואלה!
קרפים(צילום: דנה מלמד)

מצרכים

  • לקרפים:
  • 3 ביצים
  • 30 גר' חמאה מומסת
  • 2 כוסות חלב
  • 2 כפות שמנת מתוקה
  • ¾ 1 כוסות קמח
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כף סוכר וניל
  • קורט מלח
  • מעט מאד חמאה לטיגון
  • לפרג:
  • 100 גר' פרג טחון טרי
  • 90 מ"ל חלב
  • ½ כוס סוכר
  • 2 כפות סילאן (או דבש)
  • 50 גר' חמאה
  • ½ כפית תמצית וניל איכותית
  • קורט קינמון
  • כף שקדים טחונים
  • 150 גר' גבינת "טוב טעם"
  • 100 גר' גבינת שמנת
  • 3 כפות סוכר
  • קליפה מגוררת מלימון אחד
  • להגשה:
  • דובדבנים משומרים

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את תערובת הפרג: מרתיחים חלב עם סוכר, סילאן וחמאה. כשרותח מסירים מאש, מוסיפים את הפרג ובוחשים. מתבלים בווניל וקינמון ומוסיפים שקדים טחונים.
  • 2. מערבבים את הגבינות עם סוכר וקליפת לימון בעזרת מיקסר ידני.
  • 3. מורחים במרכז כל קרפ (על הצד הלא מטוגן) שכבה דקה של פרג ועליה שכבת גבינה. מקפלים ומניחים בכלי חסין חום.
  • 4. לפני ההגשה, מפזרים מעט חמאה ואופים בתנור שחומם ל180 מעלות כרבע שעה.
  • 5. מגישים עם דובדבנים משומרים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully