פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      קרפים במילוי פרג וגבינה

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      קרפים (מערכת וואלה! NEWS , דנה מלמד)
      קרפים (מערכת וואלה! NEWS , דנה מלמד)

      מצרכים

      • לקרפים:
      • 3 ביצים
      • 30 גר' חמאה מומסת
      • 2 כוסות חלב
      • 2 כפות שמנת מתוקה
      • ¾ 1 כוסות קמח
      • 2 כפות סוכר
      • 1 כף סוכר וניל
      • קורט מלח
      • מעט מאד חמאה לטיגון
      • לפרג:
      • 100 גר' פרג טחון טרי
      • 90 מ"ל חלב
      • ½ כוס סוכר
      • 2 כפות סילאן (או דבש)
      • 50 גר' חמאה
      • ½ כפית תמצית וניל איכותית
      • קורט קינמון
      • כף שקדים טחונים
      • 150 גר' גבינת "טוב טעם"
      • 100 גר' גבינת שמנת
      • 3 כפות סוכר
      • קליפה מגוררת מלימון אחד
      • להגשה:
      • דובדבנים משומרים

      אופן ההכנה

      • 1. מכינים את תערובת הפרג: מרתיחים חלב עם סוכר, סילאן וחמאה. כשרותח מסירים מאש, מוסיפים את הפרג ובוחשים. מתבלים בווניל וקינמון ומוסיפים שקדים טחונים.
      • 2. מערבבים את הגבינות עם סוכר וקליפת לימון בעזרת מיקסר ידני.
      • 3. מורחים במרכז כל קרפ (על הצד הלא מטוגן) שכבה דקה של פרג ועליה שכבת גבינה. מקפלים ומניחים בכלי חסין חום.
      • 4. לפני ההגשה, מפזרים מעט חמאה ואופים בתנור שחומם ל180 מעלות כרבע שעה.
      • 5. מגישים עם דובדבנים משומרים.

      עוד מתכוני מאפים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -