וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פאי פרג מסורתי

מתכון של הקונדיטור בן עמי ברתיני שביט

מתכון מאת: מערכת וואלה

פאי פרג של קונדיטור בן עמי.
פאי פרג של קונדיטור בן עמי

מצרכים למתכון

  • לבצק:
  • 240 גר' חמאה
  • 4 כפות אבקת סוכר
  • 4 כפות מים
  • קורט מלח
  • כמה טיפות מיץ לימון
  • 3 כוסות קמח
  • למלית פרג:
  • 300 גר' סוכר
  • 360 מל' חלב
  • 300 גר' פרג
  • 2 חלמונים
  • קליפת לימון מגוררת
  • 75 גר' צימוקים
  • 5 כפות פירורי ביסקוויטים

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את הבצק: מערבבים את החומרים במעבד מזון, עד שמתקבל כדור בצק. מצננים כמה שעות במקרר.
  • 2. מרדדים את הבצק בתבנית, מכניסים למקפיא ל-10 דקות, מכסים בנייר אלומיניום ואופים כ-15 דקות .
  • 3. מכינים את מלית הפרג: מעבירים את חומרי המלית לסיר ומבשלים עד לרתיחה. מקררים.
  • 4. משטחים את מלית הפרג על הבצק ומסדרים מעל רצועות בצק שתי וערב. מורחים ביצה ואופים בחום 180 כ-35 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully