- 1. מערבבים את כל מצרכי המילוי בקערה. טועמים ומתקנים תיבול.
-
- 2. על משטח עבודה מסדרים את העלים כשצדם החלק והיפה פונה כלפי מטה. ממלאים כל עלה במעט (ככף) מתערובת המילוי ומגלגלים לכדי צורת סיגר. חוזרים על הפעולה זו עם כל העלים. בעת המילוי יש לשים לב לא לדחוס מדי את העלה, משום שהאורז מתנפח בזמן הבישול.
-
- 3. מרפדים בצפיפות תחתית של מחבת או סיר רחב בעלי גפן קרועים שנותרו ומסדרים מעליהם את העלים הממולאים.
-
- 4.יוצקים את נוזלי הבישול, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מכסים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה עד שעה וחצי וטועמים.
-
- 5. בהגשה מזיפים על המנה מעט מהרוטב שנוצר ומגישים עם יוגורט או לבנה.