- 1. שמים את הקוסקוס בקערה, מוסיפים 2 כוסות מים פושרים ומשרים למשך כ-10 דקות (מסננים במידה ונשארו מים).
-
- 2. מערבבים את הקוסקוס עם שמן הזית, ½ כוס מיץ עגבניות, השום, המלח והפלפל.
-
- 3. חולטים את עלי הגפן הטריים ופורסים על משטח.
-
- 4. ממלאים כל עלה גפן בתערובת הקוסקוס וסוגרים בצורת סיגר.
-
- 5. מניחים בתבנית את פרוסות העגבניות והבצל, מעליהן מסדרים את עלי הגפן ויוצקים את רסק העגבניות שנותר. מתבלים במלח ופלפל ואופים בתנור למשך 40 דקות בטמפרטורה של 180 מעלות.
-
- ערכים תזונתיים למנה:
- קלוריות: 135 קל' חלבונים: 2.5 גר' פחמימות: 20 גר' שומנים: 4.5 גר'