וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עלי גפן ממולאים בקוסקוס

מתכון של אחוזת יערות הכרמל.

מתכון מאת: מערכת וואלה

עלי גפן ממולאים בקוסקוס של יערות הכרמל.
עלי גפן ממולאים בקוסקוס של יערות הכרמל

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-6 מנות:
  • 12 יחידות עלי גפן טריים
  • כוס מיץ מעגבניות טריות טחונות
  • 1/3 שקית קוסקוס
  • 2 שיני שום
  • צרור פטרוזיליה
  • 1 כף שמן זית
  • עגבניה חתוכה לפרוסות
  • בצל חתוך לפרוסות

אופן ההכנה

  • 1. שמים את הקוסקוס בקערה, מוסיפים 2 כוסות מים פושרים ומשרים למשך כ-10 דקות (מסננים במידה ונשארו מים).
  • 2. מערבבים את הקוסקוס עם שמן הזית, ½ כוס מיץ עגבניות, השום, המלח והפלפל.
  • 3. חולטים את עלי הגפן הטריים ופורסים על משטח.
  • 4. ממלאים כל עלה גפן בתערובת הקוסקוס וסוגרים בצורת סיגר.
  • 5. מניחים בתבנית את פרוסות העגבניות והבצל, מעליהן מסדרים את עלי הגפן ויוצקים את רסק העגבניות שנותר. מתבלים במלח ופלפל ואופים בתנור למשך 40 דקות בטמפרטורה של 180 מעלות.
  • ערכים תזונתיים למנה:
  • קלוריות: 135 קל' חלבונים: 2.5 גר' פחמימות: 20 גר' שומנים: 4.5 גר'

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully