- 1.מאדים את הבצל בשתי כפות שמן זית עד שקיפות. 
 - 
 - 2. מוסיפים את הגזר והגוג'י ברי (מסונן מנוזלים), מלח, פלפל ואת הגריסים.
 - 
 - 3. מערבבים, טועמים תיבול ומניחים בצד להתקרר.
 - 
 - 4. מגלגלים את הרייסרול כמו עלי גפן: מרטיבים את נייר האורז בקערה עם מים פושרים, מוציאים מהמים ומניחים על משטח עבודה. שמים מילוי בשליש התחתון במרכז ומקפלים משני הצדדים. מגלגלים ליצירת גליל הדוק.
 - 
 - 5.בשלב זה ניתן לשמור כיום במקרר (לשמן מעט את הרייסרול שלא ידבקו אחד לשני) או לאדות מעל סיר מים או מחבת עם כלי אידוי, עדיף מבמבוק.
 - 
 - 6. בתחתית את כל העלים, הנבטים והירוקים. ממליחים ומפלפלים מעט ומאדים בערך עשר דקות. 
 - 
 - 7. מגישים את הרייסרול לשלוחן.