וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רייסרול גריסים וגוג'י ברי

השפית שלי לרון ממשק ברזילי מאדה דפי אורז ממולאים, וממלאת אותם בגזרים, גוג'י ברי ובהרבה עשבים ירוקים, כדי לייצר חגיגה לעיניים ולחך.

מתכון מאת: שלי לרון, מערכת וואלה

אוכל טבעוני של משק ברזילי. אפיק גבאי
אוכל טבעוני של משק ברזילי

מצרכים למתכון

  • 1/2 כוס גריסים מבושלים( מבשלים עם 3 כוסות מים. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מבשלים בערך 30 דק עד שהגריסים רכים. מסננים ושוטפים).
  • בצל פרוס דק
  • 2 גזרים מגוררים בפומפייה
  • 2 כפות גוג'י ברי מושרים בחצי כוס מים חמים ומסוננים
  • מלח
  • פלפל
  • 10-12 דפי אורז
  • עלים ירוקים שאוהבים לאידוי כמו תרד,קייל ,מנגולד
  • נבטים עדיף סיניים ונבטי ברוקולי או צנונית
  • שעועית ירוקה (או כל ירק ירוק שאוהבים)

אופן ההכנה

  • 1.מאדים את הבצל בשתי כפות שמן זית עד שקיפות.
  • 2. מוסיפים את הגזר והגוג'י ברי (מסונן מנוזלים), מלח, פלפל ואת הגריסים.
  • 3. מערבבים, טועמים תיבול ומניחים בצד להתקרר.
  • 4. מגלגלים את הרייסרול כמו עלי גפן: מרטיבים את נייר האורז בקערה עם מים פושרים, מוציאים מהמים ומניחים על משטח עבודה. שמים מילוי בשליש התחתון במרכז ומקפלים משני הצדדים. מגלגלים ליצירת גליל הדוק.
  • 5.בשלב זה ניתן לשמור כיום במקרר (לשמן מעט את הרייסרול שלא ידבקו אחד לשני) או לאדות מעל סיר מים או מחבת עם כלי אידוי, עדיף מבמבוק.
  • 6. בתחתית את כל העלים, הנבטים והירוקים. ממליחים ומפלפלים מעט ומאדים בערך עשר דקות.
  • 7. מגישים את הרייסרול לשלוחן.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully