מתכונים חמים

רייסרול גריסים וגוג'י ברי

השפית שלי לרון ממשק ברזילי מאדה דפי אורז ממולאים, וממלאת אותם בגזרים, גוג'י ברי ובהרבה עשבים ירוקים, כדי לייצר חגיגה לעיניים ולחך.

מתכון מאת: שלי לרון, מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • דרגת קושי בינונית

אוכל טבעוני של משק ברזילי

מחשבון המרות

מצרכים

  • 1/2 כוס גריסים מבושלים( מבשלים עם 3 כוסות מים. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מבשלים בערך 30 דק עד שהגריסים רכים. מסננים ושוטפים).
  • בצל פרוס דק
  • 2 גזרים מגוררים בפומפייה
  • 2 כפות גוג'י ברי מושרים בחצי כוס מים חמים ומסוננים
  • מלח
  • פלפל
  • 10-12 דפי אורז
  • עלים ירוקים שאוהבים לאידוי כמו תרד,קייל ,מנגולד
  • נבטים עדיף סיניים ונבטי ברוקולי או צנונית
  • שעועית ירוקה (או כל ירק ירוק שאוהבים)
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1.מאדים את הבצל בשתי כפות שמן זית עד שקיפות.
  • 2. מוסיפים את הגזר והגוג'י ברי (מסונן מנוזלים), מלח, פלפל ואת הגריסים.
  • 3. מערבבים, טועמים תיבול ומניחים בצד להתקרר.
  • 4. מגלגלים את הרייסרול כמו עלי גפן: מרטיבים את נייר האורז בקערה עם מים פושרים, מוציאים מהמים ומניחים על משטח עבודה. שמים מילוי בשליש התחתון במרכז ומקפלים משני הצדדים. מגלגלים ליצירת גליל הדוק.
  • 5.בשלב זה ניתן לשמור כיום במקרר (לשמן מעט את הרייסרול שלא ידבקו אחד לשני) או לאדות מעל סיר מים או מחבת עם כלי אידוי, עדיף מבמבוק.
  • 6. בתחתית את כל העלים, הנבטים והירוקים. ממליחים ומפלפלים מעט ומאדים בערך עשר דקות.
  • 7. מגישים את הרייסרול לשלוחן.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully