- 1. שוטפים את האפרסמונים ומוציאים את התוכן שלהם בעזרת כפית פריזיין.
 - 
 - 2. קוצצים את תוכן האפרסמונים לקוביות.
 - 
 - 3. מורחים את האפרסמונים בשמן זית או מרססים בתרסיס שמן ומפזרים מעט סוכר חום.
 - 
 - 4. צולים את האפרסמונים בתנור למשך 5 דקות בטמפרטורה של 80 מעלות ומצננים.
 - 
 - 5. מבשלים את הקוסקוס לפי הוראות היצרן .
 - 
 - 6. חותכים את השזיף והאפרסק לקוביות קטנות ומערבבים עם הקוסקוס המבושל.
 - 
 - 7. מוסיפים דבש, ג'ינג'ר, קינמון ושקדים ומערבבים היטב.
 - 
 - 8. ממלאים את האפרסמונים בתערובת הקוסקוס ואופים בתנור ב 160 מעלות כ-20 דקות.
 - 
 - 9. מכינים את הרוטב: מבשלים את כל החומרים בסיר על אש נמוכה עד לקבלת רוטב סמיך. יוצקים על האפרסמונים.
 - 
 - 
 - ערכים תזונתיים למנה:
 - קלוריות: כ 255 קל'  חלבונים: כ 4 גר' שומן: כ 30 גר' פחמימות: כ 50 גר'