וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ממתקי אפרסמון

מתכון של אלינוער רבין לממתקי אפרסמון, באדיבות מועצת הפירות

מתכון מאת: מערכת וואלה

אפרסמון בבלילה (מועצת הפירות). מערכת וואלה
אפרסמון בבלילה (מועצת הפירות)

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-4 מנות:
  • 4 אפרסמונים
  • מיץ מלימון
  • שמן או חמאה לטיגון
  • לבלילה:
  • 2 ביצים מופרדות
  • רבע כוס סוכר
  • 50 גרם חמאה רכה
  • חצי כוס יין לבן
  • כוס קמח
  • קורט מלח
  • להגשה:
  • אבקת סוכר

אופן ההכנה

  • 1. קולפים את האפרסמונים או מותירים בקליפה, חותכים לרבעים, וכל רבע חוצים.
  • 2. מזליפים על הפרי מיץ לימון ומשהים 10 דקות.
  • 3. מערבבים יחד את החלמונים, הסוכר, החמאה, היין והקמח. מקציפים היטב את החלבונים עם קורט מלח ומקפלים עם תערובת החלמונים.
  • 4. טובלים את חתיכות האפרסמון בבלילה ומטגנים מכל הצדדים במחבת עם שמן או חמאה חמים, על אש בינונית, עד שהצבע זהוב. בוזקים אבקת סוכר ומגישים מיד (אפשר לנעוץ מקל/שיפוד כמו בצילום)

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully