חרוסת מבית אמא של השף אביב משה
לכבוד הפסח, השף אביב משה משתף במתכון משפחתי לחרוסת שנהוג להגיש אצלם בחג
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 230גרםאגוזי מלך
- 230גרםבוטנים
- 100גרםשומשום
- 500גרםממרח תמרים
- קינמון לפי הטעם
- מעטמים או יין מתוק, לדילול
- מחשבון המרות
אופן ההכנה
איך מכינים חרוסת מבית אמא של השף אביב משה?
- 1קולים את האגוזים והבוטנים וטוחנים אותם.
- 2קולים מעט את השומשום.
- 3בסיר קטן מחממים את ממרח התמרים עם מעט מים או יין מתוק והקינמון עד לריכוך. מערבבים יחד עם השומשום והאגוזים והבוטנים הטחונים. מגישים.
- .