חרוסת מבית אמא של השף אביב משה
לכבוד הפסח, השף אביב משה משתף במתכון משפחתי לחרוסת שנהוג להגיש אצלם בחג
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 230גרםאגוזי מלך
 - 230גרםבוטנים
 - 100גרםשומשום
 - 500גרםממרח תמרים
 - קינמון לפי הטעם
 - מעטמים או יין מתוק, לדילול
 
- מחשבון המרות
 
אופן ההכנה
איך מכינים חרוסת מבית אמא של השף אביב משה?
- 1קולים את האגוזים והבוטנים וטוחנים אותם.
 - 2קולים מעט את השומשום.
 - 3בסיר קטן מחממים את ממרח התמרים עם מעט מים או יין מתוק והקינמון עד לריכוך. מערבבים יחד עם השומשום והאגוזים והבוטנים הטחונים. מגישים.
 
- .
 
