חרוסת מבית אמא של השף אביב משה

לכבוד הפסח, השף אביב משה משתף במתכון משפחתי לחרוסת שנהוג להגיש אצלם בחג

מתכון מאת: אביב משה, מערכת וואלה! אוכל
חרוסת של אביב משה

מצרכים

    • 230 גרםאגוזי מלך
    • 230 גרםבוטנים
    • 100 גרםשומשום
    • 500 גרםממרח תמרים
    • קינמון לפי הטעם
    • מעטמים או יין מתוק, לדילול

אופן ההכנה

איך מכינים חרוסת מבית אמא של השף אביב משה?

  • 1קולים את האגוזים והבוטנים וטוחנים אותם.
  • 2קולים מעט את השומשום.
  • 3בסיר קטן מחממים את ממרח התמרים עם מעט מים או יין מתוק והקינמון עד לריכוך. מערבבים יחד עם השומשום והאגוזים והבוטנים הטחונים. מגישים.
  • .

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully