מתכונים חמים

סלט סלנובה, תפוחים וחמוציות

השפית לירז שדה מבראסרי עין כרם בירושלים מכינה סלט ירוק רענן עם חסה סלנובה, תפוחים מזן פינק ליידי גבינת טולום וחמוציות

מתכון מאת: לירז שדה, מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

הפקת סלטים בבראסרי עין כרם

מחשבון המרות

מצרכים

  • חומרים ל-2-3 סועדים
  • חבילה של חסה סלנובה {חסה מסולסלת או רגילה}
  • 2 כפות חמוציות
  • 2 כפות פקאן מסוכר
  • חצי תפוח פינק ליידי חתוך דק ללא הליבה
  • גבינת טולום {פטה/ בולגרית]
  • לוינגרט קסיס
  • 1 כף חרדל
  • 2 כפות דבש
  • 50 מל מיץ לימון
  • 50 מ"ל חומץ פטל {בלסמי לבן]
  • שן שום
  • מלח ופלפל
  • 3/4 כוס שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את הרוטב: טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר מוט תוך זילוף שמן זית איטי.
  • 2. מכינים את הסלט ומגישים: שמים את כל המרכיבים בקערת הגשה, יוצקים מהרוטב ומגישים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully