פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלט סלנובה, תפוחים וחמוציות

      השפית לירז שדה מבראסרי עין כרם בירושלים מכינה סלט ירוק רענן עם חסה סלנובה, תפוחים מזן פינק ליידי גבינת טולום וחמוציות

      6 מדרגים / 2.6 כוכבים

      הפקת סלטים בבראסרי עין כרם (נועם מושקוביץ)
      הפקת סלטים בבראסרי עין כרם (נועם מושקוביץ)

      מצרכים

      • חומרים ל-2-3 סועדים
      • חבילה של חסה סלנובה {חסה מסולסלת או רגילה}
      • 2 כפות חמוציות
      • 2 כפות פקאן מסוכר
      • חצי תפוח פינק ליידי חתוך דק ללא הליבה
      • גבינת טולום {פטה/ בולגרית]
      • לוינגרט קסיס
      • 1 כף חרדל
      • 2 כפות דבש
      • 50 מל מיץ לימון
      • 50 מ"ל חומץ פטל {בלסמי לבן]
      • שן שום
      • מלח ופלפל
      • 3/4 כוס שמן זית

      אופן ההכנה

      • 1. מכינים את הרוטב: טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר מוט תוך זילוף שמן זית איטי.
      • 2. מכינים את הסלט ומגישים: שמים את כל המרכיבים בקערת הגשה, יוצקים מהרוטב ומגישים.

      עוד מתכוני סלטים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -