פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלט תירס-פיטאיה

      כאשר התירס טרי, אפשר לאכול אותו חי בלי צורך לבשל. בסלט הנוכחי, מפרידים את הגרעינים מהקלח ומשדכים אותם לפרי הפיטאיה בעל הצבע המרהיב

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      צילום: נמרוד סונדרס, עריכה: יותם וקס

      מצרכים

      • עבור 2 סועדים
      • 2 קלחי תירס טריים
      • 1/2 פיטאיה
      • 2-3 גבעולי קייל
      • 1-2 גבעול שומר (לא הפרעת עצמה, אלא העלים שמאופיינים בטעם אניס)
      • גרידה מ-1 לימון
      • מיץ מ-1/2 לימון
      • מעט שמן זית
      • קורט מלח ופלפל שחור גרוס

      אופן ההכנה

      • . מערבבים יחד את על המצרכים, ומגישים. אם רוצים לגוון, אפשר להשתמש בקלחי תירס שיצאו מהגריל ולהשתמש בגרעינים שלהם לסלט.

      עוד מתכוני סלטים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -