סלט תירס-פיטאיה
כאשר התירס טרי, אפשר לאכול אותו חי בלי צורך לבשל. בסלט הנוכחי, מפרידים את הגרעינים מהקלח ומשדכים אותם לפרי הפיטאיה בעל הצבע המרהיב
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- עבור 2 סועדים
- 2 קלחי תירס טריים
- 1/2 פיטאיה
- 2-3 גבעולי קייל
- 1-2 גבעול שומר (לא הפרעת עצמה, אלא העלים שמאופיינים בטעם אניס)
- גרידה מ-1 לימון
- מיץ מ-1/2 לימון
- מעט שמן זית
- קורט מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
- . מערבבים יחד את על המצרכים, ומגישים. אם רוצים לגוון, אפשר להשתמש בקלחי תירס שיצאו מהגריל ולהשתמש בגרעינים שלהם לסלט.