וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט תירס-פיטאיה

כאשר התירס טרי, אפשר לאכול אותו חי בלי צורך לבשל. בסלט הנוכחי, מפרידים את הגרעינים מהקלח ומשדכים אותם לפרי הפיטאיה בעל הצבע המרהיב

מתכון מאת: ערן כהן, מערכת וואלה

צילום: נמרוד סונדרס, עריכה: יותם וקס

מצרכים למתכון

  • עבור 2 סועדים
  • 2 קלחי תירס טריים
  • 1/2 פיטאיה
  • 2-3 גבעולי קייל
  • 1-2 גבעול שומר (לא הפרעת עצמה, אלא העלים שמאופיינים בטעם אניס)
  • גרידה מ-1 לימון
  • מיץ מ-1/2 לימון
  • מעט שמן זית
  • קורט מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  • . מערבבים יחד את על המצרכים, ומגישים. אם רוצים לגוון, אפשר להשתמש בקלחי תירס שיצאו מהגריל ולהשתמש בגרעינים שלהם לסלט.
  • פריטטה תירס ופולנטה

  • תירס על הגריל

  • קינוח ממליגה פיקנטי

  • סלט ארטישוק ירושלמי טרי

  • סלט עוף וירקות אסייתי

  • סלט פסטה איטלקי

  • סלט מנגולד חמים עם זרעי כוסברה

  • המטבוחה של אבי ביטון

  • סלט ירקות וחומוס תאילנדי

  • סביצ'ה דג עם מנגו ותירס טרי

  • סלט כרוב וגזר עם אטריות פריכות

  • סלט חם של ארטישוק וזיתים

  • סלט פפאיה מטוגן

  • אורז, טופו וירקות בחמאת בוטנים

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully