וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פריטטה תירס ופולנטה

למנה, שמשלבת פריטטה ספרדית ופולנטה איטלקית ביחד, מומלץ להשתמש במחבת שמתאימה לתנור.

מתכון מאת: אורלי פלאי ברונשטיין, מערכת וואלה

פריטטה תירס. נמרוד סונדרס
פריטטה תירס

מצרכים למתכון

    • 2כפותשמן זית
    • בצל סגול קטן (קצוץ)
    • 2שיני שום (קצוצות)
    • ½1 כוסותחלב
    • 4כפותפולנטה
    • 4ביצים
    • 50גרםגבינה צהובה מגוררת (אפשר גם יותר)
    • 3תירס קלחים (גרעינים בלבד)
    • עגבניה חתוכה לקוביות (או קישוא פרוס בקולפן)
    • 2גבעוליבצל ירוק (פרוסות דקות)

אופן ההכנה

איך מכינים פריטטה תירס ופולנטה?

  • 1
    מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 2
    מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את הבצל והשום.
  • 3
    מוסיפים את החלב. כשהחלב על סף רתיחה מוסיפים את הפולנטה, מערבבים היטב ומבשלים 5 דקות עד שמתקבלת מחית סמיכה. מורידים מהאש.
  • 4
    מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  • 5
    בקערה נפרדת מערבבים את הביצים עם הגבינה, התירס, העגבניה ו/או הקישוא והבצל הירוק.
  • 6
    מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים למחבת ומערבבים היטב.
  • 7
    מכניסים לתנור ואופים 20 דקות עד להזהבה, מוציאים ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully