מתכונים חמים

פריטטה תירס ופולנטה

למנה, שמשלבת פריטטה ספרדית ופולנטה איטלקית ביחד, מומלץ להשתמש במחבת שמתאימה לתנור.

מתכון מאת: אורלי פלאי ברונשטיין, מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

  • קוטר 24 ס״מ

פריטטה תירס

מחשבון המרות

מצרכים

    • 2 כפותשמן זית
    • בצל סגול קטן (קצוץ)
    • 2 שיני שום (קצוצות)
    • ½1 כוסותחלב
    • 4 כפותפולנטה
    • 4 ביצים
    • 50 גרםגבינה צהובה מגוררת (אפשר גם יותר)
    • 3 תירס קלחים (גרעינים בלבד)
    • עגבניה חתוכה לקוביות (או קישוא פרוס בקולפן)
    • 2 גבעוליבצל ירוק (פרוסות דקות)
למחשבון המרה

אופן ההכנה

איך מכינים פריטטה תירס ופולנטה?

  • 1מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 2מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את הבצל והשום.
  • 3מוסיפים את החלב. כשהחלב על סף רתיחה מוסיפים את הפולנטה, מערבבים היטב ומבשלים 5 דקות עד שמתקבלת מחית סמיכה. מורידים מהאש.
  • 4מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  • 5בקערה נפרדת מערבבים את הביצים עם הגבינה, התירס, העגבניה ו/או הקישוא והבצל הירוק.
  • 6מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים למחבת ומערבבים היטב.
  • 7מכניסים לתנור ואופים 20 דקות עד להזהבה, מוציאים ומגישים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully