פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מתכונים חמים

      פריטטה תירס ופולנטה

      למנה, שמשלבת פריטטה ספרדית ופולנטה איטלקית ביחד, מומלץ להשתמש במחבת שמתאימה לתנור.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      פריטטה תירס (נמרוד סונדרס)
      פריטטה תירס (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

        • 2 כפותשמן זית
        • בצל סגול קטן (קצוץ)
        • 2 שיני שום (קצוצות)
        • ½1 כוסותחלב
        • 4 כפותפולנטה
        • 4 ביצים
        • 50 גרםגבינה צהובה מגוררת (אפשר גם יותר)
        • 3 תירס קלחים (גרעינים בלבד)
        • עגבניה חתוכה לקוביות (או קישוא פרוס בקולפן)
        • 2 גבעוליבצל ירוק (פרוסות דקות)

      אופן ההכנה

        איך מכינים פריטטה תירס ופולנטה?

      • מחממים תנור ל-180 מעלות.
      • מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את הבצל והשום.
      • מוסיפים את החלב. כשהחלב על סף רתיחה מוסיפים את הפולנטה, מערבבים היטב ומבשלים 5 דקות עד שמתקבלת מחית סמיכה. מורידים מהאש.
      • מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
      • בקערה נפרדת מערבבים את הביצים עם הגבינה, התירס, העגבניה ו/או הקישוא והבצל הירוק.
      • מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים למחבת ומערבבים היטב.
      • מכניסים לתנור ואופים 20 דקות עד להזהבה, מוציאים ומגישים.

      עוד מתכוני פשטידות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -