- 1. מערבבים את כל החומרים בקערה.
-
- 2. מחממים מחבת טפלון עם שמן ומגלגלים אותו בתוכה לכיסוי הדפנות (למניעת הידבקות).
-
- 3. יוצקים את התערובת ומטגנים על להבה בינונית במשך 4 דקות או עד שמרגישים שהתחתית יציבה כשמנסים להרים מעט. אם החלק העליון מאוד נוזלי אפשר להניח מכסה ולטגן עוד דקה.
-
- 4. הופכים את הקוקו על צלחת ומחליקים אותה חזרה למחבת ומטגנים עוד דקה-שתיים.
-
- 5. גיוונים: מוסיפים לתערובת 250 גרם בקר או עוף טחון. לקוקו חצילים: מחליפים את הירוקים ב-200 גרם חציל קלוי טבעי. אפשר גם להוסיף 200 גרם גבינה בולגרית או פטה, כוס פול ירוק מקולף פעמיים ומבושל, כוס גרגרי חומוס מבושלים, או כל מה שרוצים.