- 1. מרתיחים את החומוס, מסננים ומניחים בצד.
-
- 2. מחממים שמן בסיר ומטגנים היטב את הבצל עד לקבלת צבע שחום.
-
- 3. מוסיפים את חלקי העוף ומטגנים יחד יפה מכל הצדדים.
-
- 4. מוסיפים את המים הרותחים, מסירים קצף עד לקבלת נוזל צלול.
-
- 5. מוסיפים את החומוס, מביאים לרתיחה, מוסיפים את התבלינים, ומנמיכים אש, וממשיכים בבישול עוד כ-40 דקות בסיר מכוסה.
-
- 6. בזמן שהמרק מתבשל, מכינים קציצות: מערבבים היטב את כל החומרים בקערה. יוצרים כדורים בגודל המועדף עליכם.
-
- 7. מניחים במרק הצח והרותח. מנמיכים את האש וממשיכים בבישול עוד כ?45 דקות על אש קטנה.
-
- 8. הגשה: בכל קערת מרק מניחים בערך כ-2 קציצות.