קציצות עוף ותרד
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 300 גר' תרד נקי
- 1 כף שמן זית
- 250 גר' עוף טחון
- 1 בצל מגורר דק
- 1 תפו"א מגורר דק
- 2 ביצים
- 2 שיני שום כתושות
- 4-6 כפות פירורי לחם
- מלח
- פלפל שחור
- קורט מוסקט טרי מגורר
- שמן לטיגון חצי עמוק
- לציפוי כוס פירורי לחם
אופן ההכנה
- 1. מחממים במחבת כף שמן זית ומטגנים / חולטים את התרד, רק כמה דקות, עד שהוא מתכווץ ומקבל צבע ירוק עז. מעבירים למסננת.
- 2. שמים בקערה את כל המרכיבים, מוסיפים את התרד החלוט ומערבבים היטב.
- 3. יוצרים קציצות עגולות וטובלים כל קציצה בפירורי לחם.
- 4. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הקציצות עד שהן זהובות ופריכות.