מתכונים חמים

קציצות עוף ותרד

מתכון מאת: דנה מלמד ,מערכת וואלה! NEWS
  • 60 דקות סה"כ

  • קל להכנה

משהו מושחת לשבת

מחשבון המרות

מצרכים

  • 300 גר' תרד נקי
  • 1 כף שמן זית
  • 250 גר' עוף טחון
  • 1 בצל מגורר דק
  • 1 תפו"א מגורר דק
  • 2 ביצים
  • 2 שיני שום כתושות
  • 4-6 כפות פירורי לחם
  • מלח
  • פלפל שחור
  • קורט מוסקט טרי מגורר
  • שמן לטיגון חצי עמוק
  • לציפוי – כוס פירורי לחם

אופן ההכנה

  • 1. מחממים במחבת כף שמן זית ומטגנים / חולטים את התרד, רק כמה דקות, עד שהוא מתכווץ ומקבל צבע ירוק עז. מעבירים למסננת.
  • 2. שמים בקערה את כל המרכיבים, מוסיפים את התרד החלוט ומערבבים היטב.
  • 3. יוצרים קציצות עגולות וטובלים כל קציצה בפירורי לחם.
  • 4. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הקציצות עד שהן זהובות ופריכות.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/הלתנאי שימוש
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully