וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קציצות עוף ותרד

מתכון מאת: דנה מלמד, מערכת וואלה

משהו מושחת לשבת. דנה מלמד
משהו מושחת לשבת

מצרכים למתכון

  • 300 גר' תרד נקי
  • 1 כף שמן זית
  • 250 גר' עוף טחון
  • 1 בצל מגורר דק
  • 1 תפו"א מגורר דק
  • 2 ביצים
  • 2 שיני שום כתושות
  • 4-6 כפות פירורי לחם
  • מלח
  • פלפל שחור
  • קורט מוסקט טרי מגורר
  • שמן לטיגון חצי עמוק
  • לציפוי – כוס פירורי לחם

אופן ההכנה

  • 1. מחממים במחבת כף שמן זית ומטגנים / חולטים את התרד, רק כמה דקות, עד שהוא מתכווץ ומקבל צבע ירוק עז. מעבירים למסננת.
  • 2. שמים בקערה את כל המרכיבים, מוסיפים את התרד החלוט ומערבבים היטב.
  • 3. יוצרים קציצות עגולות וטובלים כל קציצה בפירורי לחם.
  • 4. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הקציצות עד שהן זהובות ופריכות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully