פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      צ'וצ'לך

      במסגרת פרויקט "טעם של ילדות" מביא אלינו המתנדב ירון אייזיק מתכון לצ'וצ'לך של חברו הקשיש שמשון

      8 מדרגים / 3.52 כוכבים

      צ'וצ'לך (ShutterStock)
      צ'וצ'לך (ShutterStock)

      מצרכים

      • מצרכים (לכ- 6 מנות):
      • לקציצות:
      • 500 גרם חזה עוף טחון
      • 1 ביצה
      • 1 בצל גדול מגורד בפומפייה
      • 4 כפות קמח
      • מלח ופלפל
      • למרק:
      • 1 קולורבי בינוני חתוך לקוביות
      • 2 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות
      • 1 גזר אחד חתוך לפרוסות
      • 1 בצל קצוץ
      • חופן פטרוזיליה קצוצה
      • 1 כף אבקת מרק
      • 2 שיני שום

      אופן ההכנה

      • 1.הכנת הקציצות: בקערה גדולה מערבבים את חזה העוף עם הבצל המגורד, הביצה, הקמח, המלח והפלפל לכדי תערובת אחידה.
      • 2.הכנת המרק: במקביל ממלאים סיר בינוני במים (עד 3/4 מגובהו), מוסיפים את הבצל הקצוץ ואת שאר הירקות ומתבלים בכף אבקת מרק ושתי שיני שום. מביאים לרתיחה.
      • 3. יוצרים מתערובת העוף הטחון והמתובל קציצות קטנות ומוסיפים לסיר המרק יחד עם חופן פטרוזיליה קצוצה.
      • 4. ממשיכים לבשל על סף רתיחה למשך 20 דקות לפחות.
      • 5. ההגשה: מוזגים לקעריות מרק את נוזל עם הירקות עם שתי קציצות מאודות.

      עוד מתכוני עוף

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -