צ'וצ'לך

במסגרת פרויקט "טעם של ילדות" מביא אלינו המתנדב ירון אייזיק מתכון לצ'וצ'לך של חברו הקשיש שמשון

מתכון מאת: מערכת וואלה!
צ'וצ'לך

מצרכים

  • מצרכים (לכ- 6 מנות):
  • לקציצות:
  • 500 גרם חזה עוף טחון
  • 1 ביצה
  • 1 בצל גדול מגורד בפומפייה
  • 4 כפות קמח
  • מלח ופלפל
  • למרק:
  • 1 קולורבי בינוני חתוך לקוביות
  • 2 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות
  • 1 גזר אחד חתוך לפרוסות
  • 1 בצל קצוץ
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כף אבקת מרק
  • 2 שיני שום

אופן ההכנה

  • 1.הכנת הקציצות: בקערה גדולה מערבבים את חזה העוף עם הבצל המגורד, הביצה, הקמח, המלח והפלפל לכדי תערובת אחידה.
  • 2.הכנת המרק: במקביל ממלאים סיר בינוני במים (עד 3/4 מגובהו), מוסיפים את הבצל הקצוץ ואת שאר הירקות ומתבלים בכף אבקת מרק ושתי שיני שום. מביאים לרתיחה.
  • 3. יוצרים מתערובת העוף הטחון והמתובל קציצות קטנות ומוסיפים לסיר המרק יחד עם חופן פטרוזיליה קצוצה.
  • 4. ממשיכים לבשל על סף רתיחה למשך 20 דקות לפחות.
  • 5. ההגשה: מוזגים לקעריות מרק את נוזל עם הירקות עם שתי קציצות מאודות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully