קציצות עוף וסלרי ביין
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 500 גרם בשר עוף טחון
- 7 גבעולי סלרי שטופים היטב עם העלים
- 1/3 בקבוק יין לבן
- 5 שיני שום כתושות
- 2 בצלים גדולים קצוצים דק
- פטרוזיליה קצוצה
- 1 ביצה טרופה
- פלפל, מלח
- שמן לטיגון
אופן ההכנה
- 1. מטגנים בצל אחד, עד שמזהיב.
- 2. בקערה מערבבים את הבצל המטוגן, העוף, השום, הפטרוזיליה, הביצה, פלפל ומלח. קורצים מהתערובת קציצות קטנות ומטגנים במחבת עד שמשחימות.
- 3. בסיר נוסף מטגנים את הבצל הנוסף. כשמזהיב מוסיפים את הסלרי. מערבבים כדקה ומוסיפים את היין. כשהיין רותח מוסיפים את הקציצות ומבשלים על אש קטנה מספר דקות. מתקנים תיבול ומגישים חם.