- 1. חושפים מעט את הקלח באמצעות משיכת העלים, ומזלפים שמן זית לתוכו מכל הצדדים. "העטיפה של התירס היא הסיר של עצמו", מסביר כהן. "השימון הפנימי מתחיל טיגון בתוך עליו". כך יתקבלו גרעיני תירס פריכים מבחוץ ורכים מבפנים.
-
- 2. מניחים את קלחי התירס על הגריל (אש גלויה) למשך רבע שעה. כהן פחות ממליץ לקלות אותם בתנור שכן הטעם של העישון מאוד חשוב למנה. אם בכל זאת רוצים לעשות בבית, אפשר להניח את הקלחים על אש גלויה בכיריים.
-
- 3. מורידים את הקלחים מהאש, מושכים מטה את העלים וחושפים את הקלח. מושחים את הקלחים בצ'ילי וסויה, ומגישים.