מתכונים חמים

סלט בורגול, תמרים ואפרסמון

סלט סתווי עם בורגול, אפרסמון, תמרים ואגוזים של לירז שדה מבראסרי עין כרם בירושלים

מתכון מאת: לירז שדה ,מערכת וואלה! NEWS
  • 60 דקות סה"כ

  • קל להכנה

הפקת סלטים בבראסרי עין כרם

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-2-3 סועדים
  • 1/2 כוס בורגול בינוני שהושרה שעה בחצי כוס מים רותחים
  • חצי בצל סגול חתוך לקוביות
  • אפרסמון שלם מגורר דק או בקוביות קטנות
  • גזר שלם מגורר דק
  • חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
  • חצי צרור כוסברה קצוצה
  • 3 גבעולי סלרי פרוסים דק
  • 2 כפות פקאן קלוי או סיני קצוצים גס
  • 2 כפות אגוזי מלך קלויים קצוצים גס
  • 10 תמרים מסוג מג'הול קצוצים
  • לרוטב:
  • 20 גר זרעי כמון קלויים { קולים על מחבת חמה בערך דקה]
  • כוס שמן זית
  • 4 כפות מיץ לימון
  • 3 כפות סילאן
  • קורט מלח דק

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את הרוטב: מעבירים הכל לצנצנת ומשקשקים.
  • 2. מכינים את הסלט: מערבבים את כל מרכיבי הסלט יחד. מעבירים לקערת הגשה, מתבלים ומגישים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/הלתנאי שימוש
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully