- 1. שוטפים היטב את החסות והעלים הירוקים. מייבשים וקורעים אותם לחתיכות קטנות. מניחים בקערה.
-
- 2. מכינים את הרוטב: מערבבים שמן +דבש + יין + חרדל גרגירים, חומץ בלסמי ושמן השומשום.
-
- 3. חותכים את הגבינה לטבעות בעובי 1/2 ס"מ או משולשים באותו עובי. מניחים את הגבינה בבלילה של הביצה עם פרורי הלחם, מטגנים בשמן עמוק חם מאוד וסופגים על מגבת נייר.
-
- 4. הגשה: מניחים בצלחת עמוקה 2 חופנים של ירוקים ומזלפים 4 כפות רוטב ומעט אגוזי מלך קצוצים או בוטנים. מניחים טבעות הגבינה החמה ומזלפים מעל כפית דבש תמרים. מקשטים עם התאנים
-
- *מומלץ להגיש עם כוס יין לבן כמו גורצטימנר צונן.