וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט ירוק עם שרימפס מוקפץ בחמאת ג'נג'ר ואוזו

מתכון של השף אלון גונן, מסעדת אל בריו לסלט ירוק עם שרימפס

מתכון מאת: מערכת וואלה

סלט ירוק עם שרימפסים מוקפצים בחמאת ג'ינג'ר ואוזו.
סלט ירוק עם שרימפסים מוקפצים בחמאת ג'ינג'ר ואוזו

מצרכים למתכון

  • מבחר עלי חסה שונים קרועים לחתיכות קטנות
  • מיץ מלימון 1 שלם
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 24 שרימפס טייגר
  • מיץ מחצי לימון
  • כפית ג'ינג'ר קצוץ
  • כפית שום כתוש
  • רבע כוס אוזו או ארק
  • רבע כפית מלח
  • מעט צ'ילי חריף

אופן ההכנה

  • 1. מחממים את החמאה במחבת טפלון. מוסיפים את השום, הג'ינג'ר והשרימפסים. מטלטלים את המחבת ומטגנים את השרימפסים כ-2 דקות. מוסיפים את האוזו ומשלהבים
  • עם גפרור.
  • 2. מסדרים את הסלט בצלחת הגשה. סוחטים עליהם לימון טרי ומטפטפים מעט שמן זית. מניחים על הסלט 4 שרימפסים ויוצקים את הרוטב.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully