פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלט אפרסק עם גבינת עזים חמה

      מתכון של השף עמית קאופמן, קייטרינג "טעם וצבע".

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      טוסט גבינת עיזים עם סלט ירוק ופרי העונה (קייטרינג טעם וצבע ) (מערכת וואלה! NEWS)
      טוסט גבינת עיזים עם סלט ירוק ופרי העונה (קייטרינג טעם וצבע ) (מערכת וואלה! NEWS)

      מצרכים

      • חופן עלי בייבי לסלט
      • אפרסק מגולען חתוך לקוביות 1X1 ס"מ
      • טבעות משליש בצל סגול
      • 1 גבעול סלרי חתוך לפרוסות דקות
      • חצי כף פריגת תפוזים
      • 1 כף מיונז
      • 1 כף שמן זית
      • 3 פרוסות גבינת עזים (פרומעז, סנט מור) , בעובי של אצבע
      • 3 פרוסות בגט טרי
      • שן שום אחת חצויה

      אופן ההכנה

      • 1. מכינים את הרוטב לסלט: מערבבים את המיונז ושמן הזית ומתבלים במלח ופלפל
      • 2. מערבבים את מרכיבי הסלט ומתבלים ברוטב.
      • 3. מסדרים על צלחת יפה
      • 4. משפשפים את פרוסות הבגט בשום ומניחים פרוסת גבינה על פרוסת הבגט קולים בתנור בחם למשך 5-3 דקות עד שהגבינה מזהיבה מעט.
      • מניחים ליד הסלט ומגישים מיד.

      עוד מתכוני סלטים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -