סלט אפרסק עם גבינת עזים חמה
תערובת של ירוקים עם חתיכות פרי וטוסטונים עם גבינה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חופן עלי בייבי לסלט
- אפרסק מגולען חתוך לקוביות 1X1 ס"מ
- טבעות משליש בצל סגול
- 1 גבעול סלרי חתוך לפרוסות דקות
- חצי כף פריגת תפוזים
- 1 כף מיונז
- 1 כף שמן זית
- 3 פרוסות גבינת עזים (פרומעז, סנט מור) , בעובי של אצבע
- 3 פרוסות בגט טרי
- שן שום אחת חצויה
אופן ההכנה
- 1. מכינים את הרוטב לסלט: מערבבים את המיונז ושמן הזית ומתבלים במלח ופלפל
- 2. מערבבים את מרכיבי הסלט ומתבלים ברוטב.
- 3. מסדרים על צלחת יפה
- 4. משפשפים את פרוסות הבגט בשום ומניחים פרוסת גבינה על פרוסת הבגט קולים בתנור בחם למשך 5-3 דקות עד שהגבינה מזהיבה מעט.
- מניחים ליד הסלט ומגישים מיד.