סלט שומר ופלחי תפוז
דדיה פרוזניאק, השף קונדיטור של רשת Buy The Way, משתף במתכון לסלט פלחי תפוז, שומר וצנוניות
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל 2-4 סועדים:
- 1 ראש שומר חתוך לחצי וכל חצי פרוס דק מאוד
- 1 בצל סגול כנל
- 1 מלפפון פרוס דק מאוד
- 3-4 צנוניות פרוסות דק
- 2-4 תפוזים קלופים, מפולטים ,מגולענים
- לרוטב:
- 2 כפות חומץ יין איכותי
- 6 כפות שמן זית
- מלח ופלפל
- 2-3 כפות מיץ תפוזים
- שערות שומר לקישוט
אופן ההכנה
- 1. מערבבים היטב את חומרי הרוטב
- 2. עורמים בקערה בינונית את התפוזים עם השומר ושאר הירקות.
- 3. לפני ההגשה שופכים בעזרת כף את הרוטב על הסלט ומערבבים קלות.