סלט שומר ופלחי תפוז
דדיה פרוזניאק, השף קונדיטור של רשת Buy The Way, משתף במתכון לסלט פלחי תפוז, שומר וצנוניות
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל 2-4 סועדים:
 - 1 ראש שומר חתוך לחצי וכל חצי פרוס דק מאוד
 - 1 בצל סגול כנל
 - 1 מלפפון פרוס דק מאוד
 - 3-4 צנוניות פרוסות דק
 - 2-4 תפוזים קלופים, מפולטים ,מגולענים
 - לרוטב:
 - 2 כפות חומץ יין איכותי
 - 6 כפות שמן זית
 - מלח ופלפל
 - 2-3 כפות מיץ תפוזים
 - שערות שומר לקישוט
 
אופן ההכנה
- 1. מערבבים היטב את חומרי הרוטב
 - 2. עורמים בקערה בינונית את התפוזים עם השומר ושאר הירקות.
 - 3. לפני ההגשה שופכים בעזרת כף את הרוטב על הסלט ומערבבים קלות.
 
