סלט חורף של סלק, גזר, קולרבי ותפוז

מתכון מאת: אורן גולדפינגר, מערכת וואלה!
סלט חורף של סלק, גזר, קולרבי ותפוז. דנה מאירזון
סלט חורף של סלק, גזר, קולרבי ותפוז

מצרכים

  • 1 סלק חי
  • 1 גזר
  • 1 קולרבי
  • 2 תפוזים
  • מלח
  • פלפל
  • מיץ מחצי לימון
  • שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. קולפים את הסלק ואת הקולרבי, וחותכים את הירקות לגפרורים (את הגזר משאירים עם הקליפה)
  • 2. מפלטים תפוז: מורידים את הקליפה ובעזרת סכין מפרידים בעדינות את "בשר" התפוז מהקרום.
  • 3. מערבבים את כל חומרי הסלט בקערה, מתבלים במלח, פלפל, מיץ לימון ושמן זית ומגישים. אפשר להוסיף כמה עלי נענע קצוצים (לא חובה, אבל מוסיף לטעם ולמראה).

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully