סלט חורף של סלק, גזר, קולרבי ותפוז
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 סלק חי
- 1 גזר
- 1 קולרבי
- 2 תפוזים
- מלח
- פלפל
- מיץ מחצי לימון
- שמן זית
אופן ההכנה
- 1. קולפים את הסלק ואת הקולרבי, וחותכים את הירקות לגפרורים (את הגזר משאירים עם הקליפה)
- 2. מפלטים תפוז: מורידים את הקליפה ובעזרת סכין מפרידים בעדינות את "בשר" התפוז מהקרום.
- 3. מערבבים את כל חומרי הסלט בקערה, מתבלים במלח, פלפל, מיץ לימון ושמן זית ומגישים. אפשר להוסיף כמה עלי נענע קצוצים (לא חובה, אבל מוסיף לטעם ולמראה).