- 1. מערבבים את כל חומרי הגלם של הנוזל ומשרים בו את הברווז לילה.
-
- 2. למחרת, מוציאים את הברווז ומייבשים. מחממים את השמן בסיר רחב ועמוק (מספיק גדול כדי להכיל את הברווז בשלמותו) לטמפרטורה של 170 מעלות.
-
- 3. מכניסים את הברווז, ומטגנים אותו למשך 45 דקות.
- מוציאים את הברווז, ונותנים לו לנוח 10 דקות לפני שמגישים אותו. זמן המנוחה הוא חשוב כי הברווז עדיין ממשיך להתבשל.
- סלט הפאפייה:
- 4. פורסים את הפפאיה לג'וליאנים (מקלות) דקים.
-
- 5. חוצים את עגבניות השרי. מערבבים את כל חומרי הרוטב ביחד.
-
- 6. לאחר מכן מוסיפים את כל חומרי הגלם של הסלט, מערבבים ומגישים.
-
- 7. הכנת רוטב התפוז: מבשלים את מיץ התפוזים על חום נמוך עד שהוא מצטמצם לרבע מהכמות (כלומר, נשאר בסיר 500 מ"ל).
-
- 5. כשהמיץ המרוכז עדיין חם, מעבירים לבלנדר וטוחנים ביחד עם קוביות החמאה. מוסיפים מלח לפי הטעם.
-
- 8. הרכבת המנה: מגישים את הברווז המטוגן בשלמותו במגש גדול, לצד קערת הסלט וקערה עם רוטב התפוזים.