- 1.הברווז: מחממים מחבת, וצולים את חלקי הברווז כאשר הצד של העור פונה כלפי מטה. אין צורך להשתמש בשמן או בחמאה, כי לברווז יש מספיק שומן חיצוני.
-
- 2. מסירים מהמחבת כאשר חלקי הברווז משחימים.
-
- 3. מעבירים לסיר עם החמאה ושמן הזית כך שיכסו את חלקי הברווז (אפשר להמיר את החמאה בשמן זית). מביאים לבעבוע עדין, ומבשלים על אש קטנה למשך שלוש שעות.
- מוציאים מהסיר.
- 4. הפיתות: מערבבים את כל חומרי הגלם בלי המלח במיקסר עם וו גיטרה כרבע שעה על מהירות נמוכה. מוסיפים את המלח ולשים עוד חמש דקות. נותנים לבצק לתפוח עד שהוא מכפיל את עצמו.
-
- 5. יוצרים כדורים של 50 גרם ומתפיחים שוב עד שהבצק מכפיל את עצמו.
-
- 6. מחממים מחבת עם מעט שמן זית. לוקחים עיגול מהבצק, מותחים ומניחים על המחבת הרותחת. צולים את הפיתה במשך 2 דקות מכל צד.
-
- 7. הרכבת המנה: מפרקים את הברווז מהעצם ולחתיכות קטנות (מעין שווארמה). מניחים את הפיתה הקלויה על צלחת.
-
- 8. על גביה מורחים יוגורט או טחינה סמיכה. מערבבים את מרכיבי הסלט עם הברווז המפורק, ומניחים על גבי הפיתה. מגישים.