וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קונפי ברווז

מתכון מאת: מתן שופן, מערכת וואלה

ברווזים. אפיק גבאי
ברווזים

מצרכים למתכון

  • ל-4 סועדים
  • 2-2.5 ק"ג בשר ברווז (עם העצמות): שוקיים, ירכיים וכנפיים. נתחים אלו "שריריים", ולכן מתאימים יותר לבישול ארוך. חשוב לא לפרק את הבשר מהעצמות לפני הבישול, שכן העצמות שומרות על עסיסיות הבשר
  • שמן זית - 500 מ"ל
  • חמאה - 500 גרם (ניתן להמיר ל-500 מ"ל שמן זית)
  • מלח (במידה והברווז אינו מוכשר)- 15 גרם

אופן ההכנה

  • 1.מחממים מחבת, וצולים את חלקי הברווז כאשר הצד של העור פונה כלפי מטה. אין צורך להשתמש בשמן או בחמאה, כי לברווז יש מספיק שומן חיצוני.
  • 2. מסירים מהמחבת כאשר חלקי הברווז משחימים.
  • 3. מעבירים לסיר עם החמאה ושמן הזית כך שיכסו את חלקי הברווז (אפשר להמיר את החמאה בשמן זית). מביאים לבעבוע עדין, ומבשלים על אש קטנה למשך שלוש שעות.
  • מוציאים מהסיר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully