וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טיגון ברווז שלם בשמן עמוק

מתכון מאת: מתן שופן, מערכת וואלה

ברווזים. אפיק גבאי
ברווזים

מצרכים למתכון

  • ל-4-6 סועדים
  • ברווז שלם
  • שמן קנולה עד כיסוי (לפחות ליטר שמן)
  • נוזל להשרייה
  • 4 ליטר מים
  • 20 גרם מלח
  • 10 גרם סוכר
  • 5 שיני שום דפוקות
  • 6 עלי טימין

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל חומרי הגלם של הנוזל ומשרים בו את הברווז לילה.
  • 2. למחרת, מוציאים את הברווז ומייבשים. מחממים את השמן בסיר רחב ועמוק (מספיק גדול כדי להכיל את הברווז בשלמותו) לטמפרטורה של 170 מעלות.
  • 3. מכניסים את הברווז, ומטגנים אותו למשך 45 דקות.
  • מוציאים את הברווז, ונותנים לו לנוח 10 דקות לפני שמגישים אותו. זמן המנוחה הוא חשוב כי הברווז עדיין ממשיך להתבשל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully