פרש רולס עם חמאת בוטנים
זה נראה כמו סושי או אגרולס אבל למרבה הפלא לוקח בדיוק שתי דקות להכין את זה. חותכים ירקות, מרטיבים דף אורז, מגלגלים ואוכלים
מצרכים
- ל-4 מנות ראשונות
- 12 דפי אורז
- עלי חסה עגולה
- רצועות של מלפפון
- רצועות של גזר
- עלי נענע, כוסברה ובזליקום
- רצועות אבוקדו
- חופן נבטים
- לרוטב חמאת בוטנים:
- 3 כפות חמאת בוטנים
- 2 כפות רוטב סויה
- 2 כפות מיץ לימון טרי
- 1 כפית דבש או סוכר
- 3 כפות מים
- מעט מיץ ג'ינג'ר
- כמה טיפות שמן שומשום
אופן ההכנה
- 1. בכל פעם טובלים דף אורז אחד בקערה עם מים למשך 10 שניות.
- 2. מוציאים ומניחים על משטח עבודה נקי.
- 3. מניחים בחלק הקרוב של דף האורז רצועות של ירקות ועלים, אבוקדו או עוף אם רוצים, מטפטפים מהרוטב, מגלגלים תוך כדי סגירת השוליים משני הצדדים פנימה.
- 4. מגישים לצד הרוטב לטבילה. אם רוצים הגשה מתוחכמת יותר אפשר לחתוך למנות כמו סושי.
- ואפשר גם לשלב
- רצועות / שאריות של חזה עוף צלוי או מאודה
- רצועות של פילה דג טרי (סלמון, טונה או טרי אחר)
- אתם פשוט חייבים את זה חם? אז אל תטגנו בשמן, אלא תצרבו על מחבת גריל - זה יוצא מושלם, או הניחו בסלסלה לאידוי במשך מספר דקות.