- 1. בכל פעם טובלים דף אורז אחד בקערה עם מים למשך 10 שניות.
-
- 2. מוציאים ומניחים על משטח עבודה נקי.
-
- 3. מניחים בחלק הקרוב של דף האורז רצועות של ירקות ועלים, אבוקדו או עוף אם רוצים, מטפטפים מהרוטב, מגלגלים תוך כדי סגירת השוליים משני הצדדים פנימה.
-
- 4. מגישים לצד הרוטב לטבילה. אם רוצים הגשה מתוחכמת יותר אפשר לחתוך למנות כמו סושי.
-
- ואפשר גם לשלב
- רצועות / שאריות של חזה עוף צלוי או מאודה
- רצועות של פילה דג טרי (סלמון, טונה או טרי אחר)
-
- אתם פשוט חייבים את זה חם? אז אל תטגנו בשמן, אלא תצרבו על מחבת גריל - זה יוצא מושלם, או הניחו בסלסלה לאידוי במשך מספר דקות.