סלמון בקרם פרש, מנטה וחמציץ
מנה שכולה עידון וטעמים שונים שמתחברים יחד לתמונה אחת מרהיבה: הסלמון מקבל ליווי של קרם פרש אוורירי, עם נגיעות של מנטה קרירה וחמציץ ירקרק.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-6 סועדים :
- 2 פילטים גדולים של סלמון
- 6 עגבניות בינוניות, חתוכות לקוביות
- 24 עלי חמציץ
- 18 עלי מנטה
- קרם פרש
- נייר אלומיניום
- חמאה
אופן ההכנה
- 1. חותכים כל אחד מהפילטים לאורכם ל-3 רצועות.
- 2. חותכים 6 מלבנים מנייר האלומיניום ומשמנים בחמאה.
- 3. מניחים על כל מלבן קוביות מעגבניה אחת, 4 עלי חמציץ ו-3 עלי מנטה.
- 4. מניחים מעל חתיכת סלמון, מנה נדיבה של קרם פרש, סוגרים ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני-גבוה למשך 5-8 דקות.
- 5. מגישים מיד.