וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלמון בקרם פרש, מנטה וחמציץ

מנה שכולה עידון וטעמים שונים שמתחברים יחד לתמונה אחת מרהיבה: הסלמון מקבל ליווי של קרם פרש אוורירי, עם נגיעות של מנטה קרירה וחמציץ ירקרק.

מתכון מאת: מערכת וואלה

לה אוטרה. בן יוסטר, מערכת וואלה! NEWS
לה אוטרה/בן יוסטר

מצרכים למתכון

  • ל-6 סועדים :
  • 2 פילטים גדולים של סלמון
  • 6 עגבניות בינוניות, חתוכות לקוביות
  • 24 עלי חמציץ
  • 18 עלי מנטה
  • קרם פרש
  • נייר אלומיניום
  • חמאה

אופן ההכנה

  • 1. חותכים כל אחד מהפילטים לאורכם ל-3 רצועות.
  • 2. חותכים 6 מלבנים מנייר האלומיניום ומשמנים בחמאה.
  • 3. מניחים על כל מלבן קוביות מעגבניה אחת, 4 עלי חמציץ ו-3 עלי מנטה.
  • 4. מניחים מעל חתיכת סלמון, מנה נדיבה של קרם פרש, סוגרים ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני-גבוה למשך 5-8 דקות.
  • 5. מגישים מיד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully