- 1. מכינים את הבצק: מאחדים במיקסר את הקמח, שמן הזית והמלח ומוסיפים בהדרגה את הביצים עד לקבלת תערובת אחידה.
-
- 2. עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר ל-3 שעות.
-
- 3. מכינים את המלית: קוצצים כרישה, גזר ושום ומאדים בסיר עם שמן זית עד לריכוך. מוסיפים את הפסטיס, מאדים ומצמצמים את הכמות ל-1/3.
-
- 4. מוסיפים את הגבינה ובשר הסרטנים ומורידים מהלהבה.
- מערבבים לתערובת אחידה ומתבלים במלח ופלפל. מניחים במקרר לשעה ומעבירים לשק זילוף.
-
- 5. מכינים את חמאת העגבניות: במחבת עם מעט חמאה מאדים את העגבניות והשום במשך 10-12 דקות או עד שהעגבניות "צובעות" את החמאה.
-
- 6. מוסיפים את היין והפסטיס ומאדים את הנוזלים בכ-2/3.
- מורידים מהלהבה ומוסיפים בעזרת מטרפה את החמאה עד לקבלת מרקם אחיד.
-
- 7. מניחים במקום חמים (לא על הלהבה עד להגשה).
-
- 8. מכינים את הרביולי: מרדדים את הבצק במכונת פסטה עד לדרגה 2, קורצים עיגולים בקוטר 10 ס"מ.
-
- 9. ממלאים כל עיגול בצק במלית וסוגרים עם עיגול בצק נוסף מוברש בביצה טרופה.
-
- 10. בסיר גדול עם הרבה מים רותחים ומלח, מבשלים את הרביולי במשך 3-4 דקות, מסננים ומורידים לצלחת הגשה.
-
- 11. מזלפים מעט מחמאת העגבניות על הרביולי ומגישים.