וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פסטה טונה ברוטב עגבניות

יולי לשם, שאת מתכוניה של שייק הבננות ואוריאו והמאפינס תירס ובטטה שלמדה מסבתה, כבר ניסינו, מראה לנו כעת איך בקלות בני גילה (11) יכולים להכין לעצמם ארוחה משביעה וטעימה של פסטה ברוטב עגבניות עם טונה

מתכון מאת: מערכת וואלה

פסטה ברוטב עגבניות וטונה. יולי לשם, מערכת וואלה! NEWS
פסטה ברוטב עגבניות וטונה/יולי לשם

מצרכים למתכון

  • 1 חבילה פסטה שאוהבים
  • 1 בצל קטן
  • 2 שיני שום
  • 1 חבילה קטנה של רסק עגבניות
  • 1 פחית קטנה של עגבניות מרוסקות/עגבניות טריות קלופות וחתוכות לקוביות
  • 1 פחית של שימורי טונה
  • 1/2 כפית סוכר
  • מלח ופלפל
  • להגשה:
  • פרמזן

אופן ההכנה

  • 1. מרתיחים מים בסיר, מוסיפים מעט מלח ומתחילים לבשל את הפסטה.
  • 2. בינתיים במחבת מטגנים את הבצל בשמן זית עד שהוא הופך לשקוף ורק אז מוסיפים את השום, מערבים 1-2 דקות יחד.
  • 3. מוסיפים למחבת את העגבניות המרוסקות ואת הרסק וקצת מהמים של הפסטה שמתבשלת ליד (בערך 1-2 כפות), כדי לדלל את הרוטב. מערבבים.
  • 4. מתבלים במלח ופלפל וגם במעט סוכר וטועמים. מתקנים תיבול לפי הצורך, מוסיפים את הטונה ומערבבים.
  • 5. כשהפסטה מוכנה אפשר לסנן, להוסיף ישר לרוטב, לערבב ולהגיש או לסנן, להוסיף שמן זית, להגיש לכל קערית ומעליה את כמות הרוטב הרצויה לכל אחד.
  • חשוב! לא לשכוח לפזר פרמזן מעל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully